Advies & Training

 • Organisatie advies

  Succesvol ondernemen start vanuit de inspiratie bij u als directeur/eigenaar van de onderneming. Welk toekomstbeeld heeft u voor ogen en bent u in staat gebleken dat beeld voldoende uit te dragen op uw management team?

 • Bedrijfseconomisch advies

  Vaak zien wij dat in tijden van voorspoed een nauwgezette bedrijfseconomische analyse van de resultaten van een onderneming slechts beperkt of helemaal niet plaatsvindt.

 • Opstellen business cases en verrichten haalbaarheidstudies

  Ondernemen vergt investeren en een enkele keer wellicht ook desinvesteren. Investeringen in produktontwikkeling, nieuwe diensten en/of het 'aanboren' van nieuwe marktsegmenten etc.

 • Opstellen Used Car programma's, labels en operationele begeleiding

  De markt voor gebruikte auto's in Nederland is door de jaren heen redelijk stabiel. De hedendaagse auto's gaan steeds langer mee voor wat betreft leeftijd maar ook de kilometrage en de consument kijkt steeds kritischer naar zijn/haar uitgaven inzake mobiliteit.

 • Begeleiden (startende) ondernemers

  Voorbereiding en nog eens voorbereiding is van essentieel belang bij het starten van uw onderneming. En dat nu net op een moment dat u als startende ondernemer van alles tegelijk moet regelen.