Elevator Pitch

Waarom kiezen voor MARCANT Advies?

Elevator Pitch – Used Car Management

Verdient u ook zoveel geld met de verkoop van gebruikt auto’s? Of kan het beter? Dan wil ik u niet geruststellen met de opmerking ‘ dan bent u met zovelen’, maar ga ik liever met u de uitdaging aan om vanuit een attitude van ‘alles kan beter’ uw gebruikte auto business meer winstgevenend te maken.

Ik kan u daarbij begeleiden in de vorm van persoonlijk advies maar ook diverse trainingsmodules Sales maar ook After Sales en voor alle medewerkers die zich met gebruikte auto’s bezighouden (vanaf de werkvloer tot en met de directie).

En dus: Wilt u meer gebruikte auto’s verkopen en langs die weg meer geld verdienen? Neem dan contact met mij op om samen die uitdaging aan te gaan. Immer: Alles kan beter !

Elevator Pitch – Franchise-/Formule-Management

Maakt u onderdeel uit van een franchise of formule en investeert u veel van uw kostbare tijd en geld in u onderscheiden v.w.b. kwaliteit van uw diensten/produkten en een uniforme uitstraling naar de markt?

Dan kan het pijnlijk zijn wanneer andere deelnemers het niet zo nauw nemen daarmee.

Kent u het gezegde: ‘De ketting is zo sterk als de zwakste schakel?’ Uw investeringen worden dan teniet gedaan door deze collega’s die het algemeen belang en het imago van de keten waaraan u deelneemt kennelijk minder belangrijk vinden dan u.

Ik kan u bijstaan in het formuleren van ‘de spelregels’ in documenten als franchise-/formule-contracten, gebruikerslicenties en/of convenanten waaraan eenieder dient te voldoen. Daarmee voorkomt u ‘ruis op de lijn’ van wat wel/niet mag en kan ik in het verlengde daarvan voor u Minimale Operating Standards opstellen die een minimum niveau aan kwaliteit garanderen. Tevreden klanten maken immers dat u investering rendeert, enthousiaste klanten maken dat u business floreert !

Elevator Pitch – Performance Management

Complimenteren of controleren? Performance Management wordt vaak gezien als een controlemiddel en de invoering van een Performance Management cyclus wordt dan ook vaak als een bedreiging gezien en roept dan ook weerstand op bij uw medewerkers.

Wilt u dat uw medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen en gemotiveerd hun werkzaamheden verrichten? Dan is het zaak om hen zo nu en dan een compliment te geven wanneer daartoe concreet aanleiding toe bestaat. Maar ook oog hebben voor competenties die zij nog verder kunnen ontwikkelen zodat zij nog beter kunnen performen.

Heeft u moeite om een cyclus van doelstellingen, evalueren en beoordelen in te voeren of ondervindt u daarbij weerstand, dan ben ik de ideale sparringpartner om samen met u dit zodanig praktisch in te richten dat eenieder daar meerwaarde van ondervindt. Samen werken en samenwerken aan de persoonlijke ontwikkeling van al uw medewerkers!

Elevator Pitch – Interim Management

Als interim manager kan ik met mijn specifieke kennis en ervaring voor wat betreft implementatie van verbeter-programma’s voor u veranderingen in uw organisatie bewerkstelligen. Mensen motiveren en omgaan met bezwaren zijn immers kernkwaliteiten van mij.

Ik ben in staat om een hecht team om mij heen te formeren, voorbeeldgedrag te laten zien en medewerkers die goed presteren ‘het podium te gunnen’. Dat maakt dat mensen ‘voor mij willen gaan’ en graag met mij ambitieuze doelstellingen daadwerkelijk realiseren vanuit een ‘alles kan beter attitude’.

Met meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van sales, marketing, kwaliteitsverbetering en kostenbeheersing en daarbij ook nog eens meer dan 20 jaar management-ervaring, ben ik de geschikte kandidaat om turnarounds ook daadwerkelijk te bewerkstelligen en hiervan een succes te maken. Ik ga graag me u een uitdaging aan !